Ne ljuti se, čovječe!

Naplati promašaj

Koliko vas je samo puta "prodao" jedan par? Taj prokleti tiket rado biste zgužvali, spalili, pojeli, isjeckali... Ma svašta vam pada na pamet u tom momentu, jer se radi o jednom jedinom paru... Da ne biste tako "kidali" živce, MOZZART vam je omogućio NOVČANI BONUS "NAPLATI PROMAŠAJ", odnosno, osvajanje novca kada vas "proda", jelte, taj jedan par na tiketu. NOVINA je to da od sada SVI igrači kojima se dogodi da promaše jedan par na tiketu na kojem imaju najmanje četiri para, a pogođena kvota iznosi više od 29, 59, 99, 499 ili 999, u zavisnosti od uplate mogu osvojiti NOVČANI BONUS.

Primer: Igrali ste tiket na kom imate četiri para i uplatu od 2 KM. Pogođena kvota na tiketu sa jednim promašenim parom iznosi 60,00. Osvojili ste dvostruku vrijednost svoje uplate i dobitak vam iznosi 4 KM. Odnosno 2x2 KM, jer za kvotu preko 59 po već definisanoj skali osvajate duplu vrijednost uplate. Jedino je potrebno da odete na uplatno mjesto ili zakažete isplatu putem interneta na našem sajtu i uzmete novac koji možete potrošiti na šta vi želite.

Život će vam biti mnogo ljepši, jednostaviji i manje ćete se nervirati kada izgubi Čelsi, Barselona promaši penal, Monako izgubi dobrog igrača, napad Sevilje se uspava i ne daje golove, Lacio gubi u prvom poluvremernu, a to vam je bila sigurica... Od sada možete da živite bez stresa jer i poslije "prodaje" ima naplate.

NOVČANI BONUS "NAPLATI PROMAŠAJ"

Benefiti

Proizvod pogođenih kvota na tiketu* Vrijednost bonusa
veći od 29 Isplaćuje se vrijednost uplate
veći od 59 Isplaćuje se DUPLA vrijednost uplate
veći od 99 Isplaćuje se PET PUTA veća vrijednost uplate
veći od 499 Isplaćuje se DESET PUTA veća vrijednost uplate
veći od 999 Isplaćuje se STO PUTA veća vrednost uplate

* U slučaju jednog promašenog para

Pravila

  • Bonus "Naplati promašaj" nagrađuje sve igrače koji imaju tiket sa jednim promašenim parom.
  • Tiket koji može da ostvari pravo na bonus "Naplati promašaj" mora da ima minimum četiri tipa/para.
  • Novčani iznos koji osvajate uslovljen je proizvodom kvota na pogođenim tipovima.
  • Naplatu vršite samo na uplatnom mjestu na kom je uplaćen tiket.
  • Tiketi odigrani preko web-a se isplaćuju na isti način kao i svi dobitni tiketi.
  • Ne važi za sistemske i live bet tikete.


Napomena:

SVI Igrači koji su ostvarili pravo na TIKET PLUS prije uvođenja novčanog bonusa "Naplati promašaj" moći će da iskoriste vaučere za klađenje. I DOBRO ZAPAMTITE: MNOGO JE VAŽNO DA ČUVATE TIKETE jer SADA MOŽETE da NAPLATITE PROMAŠAJ i – nema ljutnje!